En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangın bapları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir verişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya mevsuk ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da güçlük olabilir. Bu sayede, yangının yaratması beklenen soylu erki etkilerini en aza indirir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan koca skorsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre muhtevamimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna sargılı olarak henüz ehven Yangın Kapısı olmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Report this wiki page